Slettebakken
38 enheter på Slettebakkens topp
Første private sameiet i Norge med:
Solceller på tak/fasade, og felles kjølerom

Slettebakken

Her bygger vi 38 enheter på Slettebakken’s topp, og med solcellepanel på fasade og tak, blir dette det første kommersielle leilighetbygget i Norge som leveres med dette. I tillegg får beboerene tilgang til kjølerom i garasjen, slik at de kan få levert dagligvarene sine der.

Fakta

Eieform: Eier (Selveier)
Boligtype: Leilighet
Soverom: 1 – 2
Antall enheter: 38
Etasjer: 5
Størrelse: 64 – 92 m2
Gnr:

Priser:
Adresse:
Ferdigstillelse:

Slettebakken

Kontakt oss

bilde_megler

Jan Kristoffer Sletteland
T: 48 60 23 20
E: jan.sletteland@emvest.no

Bildegalleri

Video

Slettebakken

Bygget kommer på toppen av SLETTEBAKKEN og får adresse Armauer Hansensvei. Dette blir et urbant prosjekt, med nærhet til både bybane, buss, natur, butikker, skoler, barnehager, vinmonopol, Sletten shoppingsenter, tannlege og legekontorer – alt samlet på et sted!

Det er totalt 38 leiligheter, og størrelsene vil variere fra 64 m2 til 92 m2.

Arkitekten har laget et optimal planløsning for alle leilighetene og de er meget arealeffektive. Leilighetene har de samme gode kvalitetene uavhengig størrelse.  Vi bruker mye tid og krefter på å finne den beste løsningen for deg som kunde og mener at leilighetene passer for både familie med barn, par, enslige og pensjonister. Er du tidlig ute, vil du få muligheten til å være med å utforme din egen leilighet etter din smak med valg av farger, fliser, parkett og evt små justeringer. Vi prøver å imøtekomme alle våre kunders behov.

Det er ikke bare rommene inne som er viktige. I tillegg til en flott og solrik takterrasse, får alle sin egen private balkong med nydelig utsikt nedover Bergensdalen.

Standard
Det vil bli lagt en hvitbeiset 3-stavs eikeparkett i matt lakk i alle oppholdsrom. Badet leveres helfliset med spotter i tak og med baderomsinnredning med heldekkende servant. Flisene på GULV blir type Maratzi Progress 33*33 med 10*10 i dusjnisje. Flisene på VEGG blir type maratzi 20*50 hvit matt eller blank utførelse. Vegghengt toalett er standard. Det er ikke bestemt per i dag om fremlegg for vaskemaskin og tørketrommel kommer på bad eller i bod. Kjøkkenleverandør er EPOQ.

Endre på standard?
Hvis du som kunde ønsker å endre på standarden og tilpasse leiligheten dine ønsker og ditt behov, så kan du ta en direkte dialog med våre leverandører. Vi tar ingen påslag ved kundeendringer. I byggeprosessen vil du bli kontaktet av de forskjellige samarbeidspartnerne våre, hvor dere blir enige om eventuelle endringer og tilvalg. Det kommer selvsagt an på hvor langt vi er kommet i byggeprosessen!

Nærmiljø & Historie

Energivennlig bolig
SLETTEBAKKEN bygges etter byggeforskriftene TEK 10, og vi vil etterstrebe at leilighetene får en energikarakter LYSEGRØNN B. Vi leverer balansert ventilasjonsanlegg med varmegjennvinning som tilfører leiligheten frisk luft. Det vil bli felles varmtvannsanlegg, og du betaler selvsagt kun for eget bruk.

Bekymret for lyd?
Vi bygger alle våre bygg med Weber trinnlydmatte. Dette har vi sett som en meget viktig kvalitet, da det er mange som flytter fra sine eneboliger og er vare for lyd. Vi holder oss med andre ord, godt innenfor kravene som stilles i byggeforskriftene.

Nærmiljø
Sletten Senter er et av Bergens eldste og mest tradisjonsrike handels- og servicesteder. Et tettsted med tradisjoner og god atmosfære. SLETTEN er et bydelssenter for ÅRSTAD i Bergen kommune. På Sletten Senter finner man blant annet klesbutikker, matvarebutikker, vinmonopol, apotek, tannleger med mer. Man har kort sagt ALT i umiddelbar nærhet.  Med Bybanen like ved, som rask kan frakte deg til Bergen sentrum eller mot Flesland Flyplass.

Avstand til Bergen sentrum er ca. 6 km og til Bergen lufthavn Flesland ca. 13 km. Hovedveinettet til alle bydeler og regioner går like forbi eiendommen. Bybanen har også stopp like ved siden av, og det er kort vei til turområder og treningssenter.

Fordeler med å kjøpe HELT ny leilighet
Leilighetene på SLETTEBAKKEN er helt nye og uberørte, dermed kan du være trygg på at alt fungerer. Visste du at ved kjøp av nybygg så har du flere økonomiske fordeler?

​- Leilighet til fast pris UTEN budrunder

– Omkostninger av TOMTEPRIS og ikke av salgssum som ved bruktbolig
– INGEN oppussing i overskuelig fremtid
– LAVE energikostnader pga strenge krav til isolasjon
– 5 års reklamasjonstid mot skjulte feil og mangler gjelder også nybygg

​Forventet ferdigstillelse mai/juni 2019.

Far far away, behind the word mountains, far from the countries Vokalia and Consonantia, there live the blind texts. Separated they live in Bookmarksgrove right at the coast of the Semantics, a large language ocean.

Heldal Eiendom

Kontakt oss

Kontakt oss