Bilde Oensundet

Oensundet

I Øygarden kan man drømme seg bort til lyden av bølgeskvulp og fuglekvitter når den vestnorske naturen viser seg fra sitt aller beste. Mellom øyer og skjær byr området på fantastiske naturperler og turstier hvor skuldrene kan senkes.

Les mer

Skjold Stall

Eiendomsmegler Vest og Heldal Eiendom har gleden av å presentere et unikt og lekkert prosjekt på Skjold. Skjold Stall er planlagt med 14 flotte
selveierleiligheter og et mini hus. Prosjektet vil ha svært fremtidsrettede løsninger som vil skapet et spesielt og bærekraftig hjem for deg og dine.

Les mer

Slettebakken

Her bygger vi 38 enheter på Slettebakken’s topp, og med solcellepanel på fasade og tak, blir dette det første kommersielle leilighetbygget i Norge som leveres med dette. I tillegg får beboerene tilgang til kjølerom i garasjen, slik at de kan få levert dagligvarene sine der.

Les mer

Nesttunhallen

Bygget står der den ærverdige Nesttunhallen stod, og resultatet er blitt et storslått urbant prosjekt, med nærhet til ALT på et sted. Prosjektet består av 38 leiligheter, og størrelsene varierer fra 37 m2 til 107 m2.

Les mer