Nesttunhallen
38 leiligheter fra 37-107 m2 til salgs i ærverdige Nesttunhallen
Vi leverer kvalitet på alt vi gjør
Her slipper du å lete etter nøkler
App og kodestyrt låsesystem, til og med postkassen åpnes via chip.

Nesttunhallen

Bygget står der den ærverdige Nesttunhallen stod, og resultatet er blitt et storslått urbant prosjekt, med nærhet til ALT på et sted. Prosjektet består av 38 leiligheter, og størrelsene varierer fra 37 m2 til 107 m2.

Fakta

Eieform: Eier (Selveier)
Boligtype: Leilighet
Soverom: 1 – 2
Antall enheter: 38
Etasje: 5
Kommunenr: 1201
Gnr: 42 Bnr: 86/102

Priser: 2 290 000 – 6 290 000,-
Adresse: Apeltunveien 3, 5222 Nesttun
Ferdigstillelse: Oktober 2018

Nesttunhallen

Kontakt oss

bilde_megler

Jan Kristoffer Sletteland
T: 48 60 23 20
E: jan.sletteland@emvest.no

Bildegalleri

Informasjon

Bygget står der den ærverdige Nesttunhallen stod, og resultatet er blitt et storslått urbant prosjekt, med nærhet til ALT på et sted. Prosjektet består av 38 leiligheter, og størrelsene varierer fra 37 m2 til 107 m2. Peppe`s åpnet den kuleste restauranten i november 2018 i byggets første etasje. Det er tre store og flotte felles takterrasser på ulike nivåer i bygget og alle tre har ulik tekstur.

Boligene har alle de samme gode kvalitetene uavhengig størrelse.

Private balkonger til alle?
Det er private balkonger til alle og de fleste av disse er innglasset, med mulighet til å åpne opp på solrike dager.

Standard
Det er lagt en nydelig 1-stavs eikeparkett i matt lakk i alle oppholdsrom. Vi har valgt EPOQ som  kjøkken leverandør, de er en  samarbeidspartner som leverer god kvalitet – og service til deg som leilighetskjøper!
Hovedbadet leveres helfliset med spotter i tak og med hvit baderomsinnredning med heldekkende servant. Flisene på gulv er av type Maratzi Progress 33*33 med 10*10 i dusjnisje. Flisene på vegg er av type maratzi 20*50 hvit matt eller blank utførelse.
Vegghengt toalett er standard, og på hovedbadet har de fleste leilighetene sin egen dusjnisje til fremlegg for vaskemaskin og tørketrommel. De leilighetene som er 86 m2 har også eget WC.

Energivennlig bolig
Nesttunhallen bygges etter byggeforskriftene TEK 10, og leilighetene vil få energikarakter GUL B. Dette er lavenergibolig, som utgjør lave boutgifter. Vi leverer balansert ventilasjonsanlegg med varmegjennvinning som tilfører leiligheten frisk luft. Det vil bli felles varmtvannsanlegg, og du betaler selvsagt kun for eget bruk.

Bekymret for lyd?
Vi bygger alle våre bygg med Weber trinnlydmatte. Dette har vi sett som en meget viktig kvalitet, da det er mange som flytter fra sine eneboliger og er vare for lyd. Samtidig bruker vi Weber sin murpuss som fører lyden vekk fra bygget, og gir en større tyngde til konstrukjsonen. Vi holder oss med andre ord, godt innenfor kravene som stilles i byggeforskriftene.

Nærmiljø
Nesttun er et av Bergens eldste og mest tradisjonsrike handels- og servicesteder. Et tettsted med tradisjoner og god atmosfære. Nesttun er også et nærings -og boligområde, samt bydelssenter for Fana bydel i Bergen kommune. På Nesttun sentrum finner man blandt annet klesbutikker, matvarebutikker, vinmonopol, apotek, tannleger med mer. Man har kort sagt alt i umiddelbar nærhet. Hyggelig gågåtetrasè gjennom sentrum, og bybanen som rask kan frakte deg til Bergen sentrum eller Laguneparken.

​Avstand til Bergen sentrum er ca. 10 km og til Bergen lufthavn Flesland ca. 9 km. Hovedveinettet til alle bydeler og regioner går like forbi eiendommen. Bybanen har også stopp like ved siden av, og det er kort vei til turområder og treningssenter.

​Historie om Nesttunhallen
Nesttunhallen åpnet dørene allerede i Januar 1918. I løpet av sin nesten 100 år lange historie har hallen vært krigs-kaserne for tyskerne, kino, danselokale, bingo, diskotek, festlokale og klubbhus for karateutøvere.
Mange kjenner til Nesttunhallen, og har et minneverdig forhold til dette stedet. Vi skal gjøre det så fint vi kan, og arkitektene skal se om det er noen elementer fra Nesttunhallen som vi kan ta med oss inn i det nye bygget.

​Fordeler Nybygg
Leilighetene på Nesttunhallen er helt nye og uberørte, dermed kan du være trygg på at alt fungerer. Visste du at ved kjøp av nybygg så har du flere økonomiske fordeler?

​- Omkostninger av tomtepris og ikke av salgssum som ved bruktbolig
– Ingen oppussing i overskuelig fremtid
– Lave energikostnader pga. strenge krav til isolasjon og varmegjenvinning
– At 5 års reklamasjonstid  mot skjulte feil og mangler også gjelder nybygg

Sosiale Medier
Besøk oss på Facebook eller Instagram for oppdateringer og bilder fra prosjektene.

Heldal Eiendom

Kontakt oss

Kontakt oss