Skjold | Helt ny leilighet med høye kvaliteter og lave bokostnader i et av Bergens mest moderne prosjekter.
Drømmen om det perfekte hjem og plusshus i leilghetsbygg

Skjold Stall

Eiendomsmegler Vest. og Heldal Eiendom har gleden av å presentere et unikt og lekkert prosjekt på Skjold som ble ferdigstilt 3 kv. 2020. Skjold Stall har 14 flotte selveierleiligheter og et mini hus. Prosjektet har svært fremtidsrettede løsninger som gir et spesielt og bærekraftig hjem for deg og dine.

Fakta

Eieform: Eier (Selveier)
Boligtype: Leilighet
Størrelse: 61 – 140 m2
Antall enheter: 14
Etasjer: 4

Priser: 4 500 000 – 10 900 000
Adresse: Skjoldvegen 59
Ferdigstilt: 3 kvartal 2020

Skjold Stall

Kontakt oss

bilde_megler

Jan Kristoffer Sletteland
T: 48 60 23 20
E: jan.sletteland@emvest.no

Bilder

Video

Informasjon

Storslått urban prosjekt

Historien bak Skjold Stall strekker seg tilbake til middelalderen og området har bestått av flere bruk opp igjennom årene. I den nyere tid stod det mange travhester i denne stallen. I dag består gården av tre gjenværende bygg. Løen og smien skal rives og bygges opp med den samme arkitekturen og vi ønsker å lage til et gårdstun som gjenspeiler historien til Skjold Stall.

Drømmer du om en lettstelt bolig med sentral beliggenhet på Skjold? I Skjold Stall får du oppfylt drømmen om et morderne og praktisk hjem for deg og dine. Ved kjøp av en prosjektert bolig åpnes muligheten for individuell tilpasning for at du kan sette ditt preg på boligen. Samtidig vil du få lav dokumentavgift og minimalt med vedlikehold.

Prosjektet vil bestå av tre ulike bygg og konsepter som ikke er å finne noen andre steder. Byggene oppføres med god håndverksmessig utførelse og i samsvar med tekniske forskrifter av 2017. Skjold Stall vil bli levert med solcellepanel på tak. Solcellene vil være med å dekke fellesstrøm til boligene, samt el-bil lading. Heldal Eiendom har levert dette tidligere med stor suksess. Det tas forbehold om at det blir godkjent med solcellepanel hos Bergen kommune. I tillegg får beboerne tilgang til kjølerom i garasjen, slik at man kan få levert dagligvarene sine dit. Bestill varer når du måtte ønske, og hente de når du er kommet hjem. På tunet vil det bygges et lite drivhus som sameie kan disponere fritt.

Med andre ord, er Skjold Stall et meget fremtidsrettet og miljøvennlig bygg som er tilrettelagt for smarthus, nøkkelfrie dører, kun kodelås og app. Det blir også levert oppgradert strømpakke i samarbeid med Eaton i Terrassehuset.

Her kan du få din drømmebolig og skape ditt nye hjem!

Terrassehuset vil inneholde 10 leiligheter fordelt på 4 etasjer. I byggets underetasje vil det bli garasjeanlegg. Her blir det 2,60 -2,80 meter takhøyde i oppholdsrommene stue, kjøkken og soverom. Leilighetene vil få varierte planløsninger med 1-3 soverom og ha størrelse mellom 61 m² og 140 m². Det vil være gjennomgående gode kvaliteter. Terrassehuset vil få LEAF batteri som lagrer strøm når den er billig. Det vil for eksempel si at den lagrer strøm på natten, men brukes på dagen når strømmen er dyrere. Leverandøren av batteriet er Eaton. Systemet gir forbrukere større kontroll over hvordan og når de ønsker å bruke energi i sine egne hjem, slik at de kan unngå perioder med høye strømpriser.

Nærmiljø & Historie

Beliggenhet

Skjold Stall ligger godt til i et populært og veletablert boligområde på Skjold. Det attraktive området ligger mellom Nesttun sentrum og Lagunen, ikke langt fra Nesttun Idrettsplass. Eiendommen har en strålende beliggenhet med gode solforhold og flott utsikt i et rolig og barnevennlig område. Her er det ingen gjennomgangstrafikk som hjelper å gi området den rolige atmosfæren der barn er trygge til å leke og gå til skolen uten problemer. Det er i tillegg en fantastisk badeplass i Skjoldabukten som ligger like ved.

I kort avstand:

  • Bybane
  • Handel og dagligvare
  • Skoler og barnehager
  • Kollektivtransport
  • Turområder og trening

Det er et godt utvalg av dagligvarebutikker og servicetilbud i området. Den daglige handelen kan gjøres på søndagsåpne Rema 1000 som ligger ca. 500 meter fra Skjold Stall. Ellers er det gangavstand til vakre Nesttun sentrum og Lagunen Storsenter. Nesttun sentrum har alt du måtte ønske av caféer og restauranter, klesbutikker, matvarebutikker, vinmonopol, apotek, tannleger, legekontor. Lagunen er etter utbyggingen blitt Hordalands største kjøpesenter med alt av servicetilbud. Kort sagt, så har en alt en måtte trenge like i nærheten.

Bybanestoppet ligger ikke langt unna leilighetene og kan raskt frakte deg til f.eks. Flesland, Bergen Sentrum og Laguneparken. Det er ca. 10 km til Bergen sentrum og 9 km til Bergen Lufthavn Flesland. Det er ellers kort kjøreavstand til begge stedene og til arbeidsplasser på Sandsli og Kokstad.

Myravatnet er et idyllisk grøntområde som absolutt anbefales. Myravetnet kan nås med få minutters gange fra Nesttun og er et flott turområde med et rikt plante- og dyreliv, et rikt kulturlandskap sentralt i Bergen, og med aktiviteter for hele familien.

For den treningsglade er treningsalternativene mange. Like i nærheten har du treningssentre og idrettsanlegg som SATS, EVO, Smøråsbanen, og Nesttun idrettsplass. Skulle du ønske og trene ute eller bare gå en tur så er det flere flotte muligheter i nærheten som for eksempel Smøråsfjellet og Osbanetraseen.


Garasje/parkering

Muligheter for å kjøpe parkeringsplass for kr. 250.000,-. Hver plass vil få fjernstyrt port med egen portinngang. Garasjeanlegget vil ligge i terrassehuset sin 1.etasje.

Biloppstillingsplassene i garasjeanlegget vil bli tinglyst som tilleggsdel til den enkelte seksjon. Utbygger tar forbehold om annen organisering av garasjeanlegget, dersom det skulle vise seg nødvendig eller hensiktsmessig. Parkeringsplassene tildeles av utbygger.

Far far away, behind the word mountains, far from the countries Vokalia and Consonantia, there live the blind texts. Separated they live in Bookmarksgrove right at the coast of the Semantics, a large language ocean.

Heldal Eiendom

Kontakt oss

Kontakt oss