Hverdagsidyllen når nye høyder i Osundet!
Her kan du få din drømmebolig og skape ditt nye hjem!

Oensundet

I Øygarden kan man drømme seg bort til lyden av bølgeskvulp og fuglekvitter når den vestnorske naturen viser seg fra sitt aller beste. Mellom øyer og skjær byr området på fantastiske naturperler og turstier hvor skuldrene kan senkes.

Fakta

Eieform: Eier (Selveier)
Boligtype: Leilighet
Størrelse: 40 – 100 m2
Soverom: 1 – 4

Priser: Kommer
Adresse: Osundet, 5337 Rong
Ferdigstillelse:

Skjold Stall

Kontakt oss

bilde_megler

Jan Kristoffer Sletteland
T: 48 60 23 20
E: jan.sletteland@emvest.no

Bilder

Informasjon

Nøye planlagt

Historien bak Skjold Stall strekker seg tilbake til middelalderen og området har bestått av flere bruk opp igjennom årene. I den nyere tid stod det mange travhester i denne stallen. I dag består gården av tre gjenværende bygg. Løen og smien skal rives og bygges opp med den samme arkitekturen og vi ønsker å lage til et gårdstun som gjenspeiler historien til Skjold Stall.

Drømmer du om en lettstelt bolig med sentral beliggenhet på Skjold? I Skjold Stall får du oppfylt drømmen om et morderne og praktisk hjem for deg og dine. Ved kjøp av en prosjektert bolig åpnes muligheten for individuell tilpasning for at du kan sette ditt preg på boligen. Samtidig vil du få lav dokumentavgift og minimalt med vedlikehold.

Prosjektet vil bestå av tre ulike bygg og konsepter som ikke er å finne noen andre steder. Byggene oppføres med god håndverksmessig utførelse og i samsvar med tekniske forskrifter av 2017. Skjold Stall vil bli levert med solcellepanel på tak. Solcellene vil være med å dekke fellesstrøm til boligene, samt el-bil lading. Heldal Eiendom har levert dette tidligere med stor suksess. Det tas forbehold om at det blir godkjent med solcellepanel hos Bergen kommune. I tillegg får beboerne tilgang til kjølerom i garasjen, slik at man kan få levert dagligvarene sine dit. Bestill varer når du måtte ønske, og hente de når du er kommet hjem. På tunet vil det bygges et lite drivhus som sameie kan disponere fritt.

Med andre ord, er Skjold Stall et meget fremtidsrettet og miljøvennlig bygg som er tilrettelagt for smarthus, nøkkelfrie dører, kun kodelås og app. Det blir også levert oppgradert strømpakke i samarbeid med Eaton i Terrassehuset.

Her kan du få din drømmebolig og skape ditt nye hjem!

Leilighetene

Terrassehuset vil inneholde 10 leiligheter fordelt på 4 etasjer. I byggets underetasje vil det bli garasjeanlegg. Her blir det 2,60 -2,80 meter takhøyde i oppholdsrommene stue, kjøkken og soverom. Leilighetene vil få varierte planløsninger med 1-3 soverom og ha størrelse mellom 61 m² og 140 m².

Det vil være gjennomgående gode kvaliteter. Terrassehuset vil få LEAF batteri som lagrer strøm når den er billig.  Det vil for eksempel si at den lagrer strøm på natten, men brukes på dagen når strømmen er dyrere. Leverandøren av batteriet er Eaton. Systemet gir forbrukere større kontroll over hvordan og når de ønsker å bruke energi i sine egne hjem, slik at de kan unngå perioder med høye strømpriser.

Leilighetene vil være variert i både størrelse og utforming. De minste leilighetene vil være på ca. 40 kvm og de største vil ligge på rundt 100 kvm. Antallet soverom varierer fra ett til fire. Flere av leilighetene vil få en romslig hems med utsikt utover Nålesundet og Hjeltefjorden.

Åpne, sosiale kjøkkenløsninger og moderne bad gir den ekstra komforten vi alle ønsker i hverdagen. Best av alt er muligheten til å få båtplass og nøstebod kun noen minutter gange unna.

Far far away, behind the word mountains, far from the countries Vokalia and Consonantia, there live the blind texts. Separated they live in Bookmarksgrove right at the coast of the Semantics, a large language ocean.

Heldal Eiendom

Kontakt oss

Kontakt oss