Finn de perfekte flisene til din nye bolig!

Finn de perfekte flisene til din nye bolig!

Finn de perfekte flisene til din nye bolig! 2250 2250 Heldal Eiendom

Ønsker du matte eller blanke fliser, mønster eller ikke? Og hvilken størrelse? Hos oss i Heldal Eiendom står du fritt til å bestemme hvilke type fliser du vil ha i leiligheten din.

Vi samarbeider med Modena som har et stort utvalg av fliser. I våre boligprosjekter blir det som regel satt inn standardfliser, men vi vet at kundene har forskjellig smak og ønsker derfor å imøtekomme dine ønsker. Her viser vi noen av valgmulighetene du har!

– Vi har et stort spekter av ulike design og stiler. Hos oss kan du få alt fra marmor og marmor-look, skifer, mosaikk og et bredt spekter innen fliser. Det er i hovedsak fliser til bad vi leverer til Heldal Eiendom sine prosjekter, men du kan også få fliser i gangen dersom du ønsker det i steden for parkett, sier Anne Lise Mjaaseth som jobber i Modena Bergen.

Mange ønsker store og matte fliser
De som jobber i Modena opplever at trendene stadig endrer seg, men ser for tiden hva som oftest går igjen.

– Marmor har vært populært en god stund og vi ser at mange fortsatt ønsker dette. Det kommer nok av at mønsteret oppleves som veldig rent og eksklusivt. Jeg ser også at vi selger mye av de matte flisene og storformatene. Da tenker jeg spesielt på fliser i 60×60 eller 60×120 cm, sier Mjaaseth.

Ønsker du noe litt utenom det vanlige, kan du også hos Modena få fliser med mer tydelige mønster.

– Vi selger blant annet mye hexagon-fliser, som er et lekkert mønster der det er seks hjørner og kanter. Ellers er det fortsatt veldig populært å legge flisene i fiskebensmønster, noe som skaper et veldig spennende uttrykk.

Kombinasjon av varme og kalde toner
Når det kommer til fargevalg ser Mjaaseth at de selger mest av fliser som har en blanding av kalde og varme toner i seg.

– Det som er fint med flisene som har både varme og kalde toner er at man kan fråtse i farger på interiøret, for flisene vil passe nesten uansett. Selv om vi også selger mørke fliser, er det uten tvil kombinasjonen av beige og grå som selger mest.

Hun ser også at flere nå velger å bruke de samme flisene på både gulv og vegger, noe som skaper en fin helhet i rommet.

Velg noe du selv liker
Et bad skal du ha i mange år. Det er derfor viktig å tenke nøye gjennom hvilke fliser du vil trives med i mange år fremover.

– Du må selvfølgelig velge fliser som du selv liker, men jeg pleier å si at man må velge fliser som man syns det er behagelig å se på. Her er det viktig å tenke gjennom om du ønsker lite eller mye mønster, kontrast eller ikke og hvor mye sjattering du eventuelt vil ha.

Om du er usikker på hva du liker, kan du ta turen innom Modena – enten på Midtun eller i Åsane, for å se hva som fins og hva du kan velge mellom.

– Vi opplever ofte at folk kommer inn og har sett for seg hva de vil ha, men som ender opp med noe helt annet. Nettopp derfor oppfordrer vi kundene til å komme innom og ta en titt på utvalget vårt, kjenne på flisene og se de med egne øyner, avslutter Mjaaseth.

Er det vanskelig å velge eller se for seg hvordan flisene vil passe til andre elementer i rommet, kan du selvfølgelig ta med deg prøver hjem.