Velg kjøkkenet ditt helt ned på detaljnivå

Velg kjøkkenet ditt helt ned på detaljnivå

Velg kjøkkenet ditt helt ned på detaljnivå 3024 3024 Heldal Eiendom

Det er ofte de små detaljene som gjør at kjøkkenet ditt skiller seg ut fra andre. Hvilken farge du ønsker på frontene er selvfølgelig viktig å tenke på, men hva med håndtakene? Eller vaskeservanten?

Vi i Heldal Eiendom samarbeider med Epoq og Arna Innredning som leverer et bredt spekter innen kjøkken, samt garderobeløsninger. I våre boligprosjekter blir det som regel satt inn et enkelt, hvitt og stilrent kjøkken som standardlevering, men vi vet at kundene har ulik smak. Hos Epoq kan du derfor velge helt ned på detaljnivå.

– Du som kunde kan velge å endre på både de store og små detaljene på kjøkkenet ditt, og du har mulighet til å bytte farge og form på det aller meste, sier daglig leder for Arna Innredning, Arve Fjæra.

På Elkjøp Gullgruven har Epoq en stor, flott utstilling som alle har muligheten til å bli inspirert av. Utstillingen blir regelmessig byttet ut, alt ettersom nyhetene kommer.

Et røffere uttrykk
Kjøkkenfronter er det de aller fleste bestemmer seg for først. Hos Epoq kan du velge farge, men også hvilken struktur og materiale du ønsker på kjøkkenet ditt.

– Om vi sammenligner med hvordan det var for noen år tilbake, ser vi nå at mørke kjøkken – gjerne svart med grove detaljer, har blitt mer og mer populært. Frontene er det du ser mest av, så det er ofte disse som setter tonen for resten av kjøkkenet ditt, sier Fjæra.

Hos Epoq har de mange varianter av mørke kjøkken, både i trestruktur og malt farge. Når det kommer til de malte modellene har de over tjue forskjellige farger med slette overflater. Epoq leverer også mer profilerte kjøkkenmodeller, som blant annet herregårdsstil.

– Innen kjøkkenfronter har vi et stort utvalg, men vi har jo også benkeplater i ulike typer materiale. I Heldal Eiendom sine boligprosjekter er det ofte laminatplater som følger standardleveringen, som er et vedlikeholdsfritt og flott materiale.

Fjæra ser likevel at steinplater, også kalt Quartz, stadig blir mer populært. Hos Epoq får du dette materiale i forskjellige farger og tykkelser, og Quartz-platene gir ofte kjøkkenet et røffere uttrykk.

Vask, kran og håndtak
I tillegg til fronter og benkeplater, har du også mange valgmuligheter innen de mindre detaljene på et kjøkken – som for eksempel vask.

– Mange velger en underlimt vask. Det betyr at vasken er limt på undersiden av benkeplaten, slik at du ikke får noen kant mot vasken. Du kan derfor føre smuss og brødsmuler rett i vasken, og det blir ikke liggende rundt kanten. Dette gjør det enklere å rengjøre, samtidig som det ser veldig mye bedre ut, sier Fjæra.

Hos Heldal Eiendom får du en underlimt vask med i standardleveringen. Videre har du mange muligheter innenfor utseendet på vasken – ønsker du en liten eller stor kum, med eller uten avrenningsbrett og i hvilken farge?

– Den mest tradisjonelle stålvasken har vi i mange ulike varianter. Vi har også et materiale som heter Silgranit, som er et steinbasert, solid materiale. Kundene kan også velge hvilken kran de ønsker. Her har Epoq et stort utvalg, men det mest populære er de høye kranene med dusj-uttrekk som gjør at oppvasken blir en lek.

Epoq har også mange valgmuligheter innen håndtak og knotter – og har alt fra enkle knotter og bøylegrep, til innebygde håndtak eller «Push-opener».