Energi og strømstyring i morgendagens hjem

Energi og strømstyring i morgendagens hjem

Energi og strømstyring i morgendagens hjem 2560 1920 Johannes Tvedt

Med det internasjonale energiselskapet Eaton, kan du innstallere batteripakker i hjemmet ditt som sparer energi på natten og bruker det på dagen.

Vi i Heldal Eiendom bestemte oss i Januar 2020 for å lage en liten miniserie dokumentar med et mål om å lære og utdanne deg om hvordan vi som utbygger, tar stilling til det å bygge morgendagens hjem. Serien går over totalt 5 episoder der vi i hver episode møter en unik samarbeidspartner som forteller og lærer deg om sitt felt.

I vår 3 episode møter vi Hilde Hauge fra det internasjonale teknologi og energiselskapet, Eaton. Hun lærer oss mer om hvordan de tar i bruk sine innovative og bærekraftige løsninger i morgendagens hjem 🏡⚡️

I tillegg møter vi Robin Dale Oen, som viser oss hvordan vi har tatt i bruk disse løsningene i det som muligens er verdens mest teknologiske hønsehus i Øygarden, bygget av guttene fra #daleoenacademy🤲🏽 The Dale Oen Experience

Bli med på en reise i videoformat i en annerledes serie om eiendom 🙂

Vi takker Hilde fra Eaton for å ha lært oss mer om hvordan morgendagens teknologi i hjemmene våre vil bli skape et enklere og et mer levedyktig utgangspunkt.

Hva mer kunne du tenke deg å lære om?

Se også vårt nyeste tilskudd her under prosjektet, Skjold Stall